Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2018 10:21 - Организиране на коктейл, НОВА Кетъринг
Автор: cateringnova Категория: Бизнес   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2018 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

В „НОВА Кетъринг” имаме невероятния късмет да работим това, което ни е приятно, да го правим с удоволствие и старание, със страст и амбиция!

Благодарим на нашите клиенти за цялото доверие и искрено се надяваме, че удовлетворяваме изискванията и изпълняваме отлично поетите ангажименти.

Освен кетъринг доставки на хапки, отдаване на маси под наем, десетки видове чаши под наем, кани, шампаниери и аксесоари, „НОВА Кетъринг” организираме и коктейли, лични и корпоративни празници, официални тържества, празничната част от спортни и културни мероприятия, весели партита и много други.

Въпреки, че отстрани погледнато организирането на кетъринг доставките, набавянето на необходимите посуда, мебели и текстил изглежда лесно, нашият професионален опит все още ни изненадва ежедневно и ние продължаваме да се учим.
image

По-долу ще разкажем в основни линии как протича подобна подготовка и реализация. Дано бъдем от полза и на потенциални клиенти на „НОВА Кетъринг”, а и на приятели и клиенти, които имат желанието сами да организират мероприятията си, като наемат частично кетъринг оборудване под наем или въобще не търсят услугите на кетъринг компании, като нашата.

Класическата организация на подобни събития предполага технологично време за подготовка. В зависимост от идеята и концепцията на мероприятието варира и нашият план за действие, подробно описан „стъпка по стъпка”. При конвенционалните, официални, консервативни събития подреждаме, съобразно броя на гостите и предстоящия план, коктейлни маси, барове, маси за бюфети, а при веселите партита „разпръсваме” цветни коктейлни маси в зала, тераса или на съответния терен, предназначен за посрещане на гостите. Разполагаме симетрично или под ъгъл светещи барове или блок маси, бюфет и бар маси с бели, черни или други цветове покривки, на които се подреждат и декорират чаши, декантери, шампаниери, кани с напитки, салфетници, ледарки, вази с цветя, свещници, а и съответно по-късно доставените хапки, канапета, гризини, мусове, шотове, петифури, десерти, апетайзъри.  Подредбата на храните е не по-малко важна от тази на напитките. Отново съобразяваме реда на консумация, цветовете на храните, популярността на видовете и съответно вариантите също са няколко. Една от възможностите, а и най-предпочитана от клиентите на НОВА Кетъринг, е симетричното обособяване на барове, кътове за напитки или коктейл корнери, като единствено при барбекю партитата се съобразява относителна отдалеченост по ясни причини. Вариант е баровете да се делят на безалкохолен и алкохолен, отново в зависимост от идеята, възрастта на поканените, цялостната визия за предстоящите часове. Другата възможност е да са смесени, красиво подредени и декорирани с кани за вода и безалкохолни напитки, гарафи за темпериране на виното, шампаниери за охлаждане на алкохолните напитки и съответно чаши за вино, шампанско, концентрат, безалкохолни напитки и коктейли. В близост до баровете може да се поставят и шампаниери на стойки, за да се спести място на масите. Последните кътове, които се обособяват, са тези за „гардероб”, съответно с обслужване при многочислените коктейли и само подреждане на щендери и закачалки при партитата от по-личен, семеен тип, при които няма да има нужда от обслужващ гардеробиер.

image

Да приемем, че с това привършва пасивната подготовка на предстоящото събитие.

Следващата ни задача в хронологичен ред е кратка „оперативка” на обслужващия персонал с последни уточнения, евентуални промени и преговаряне на плана за действие. И …   старт J

 

"НОВА Кетъринг" ви желае страхотен празник!

Тел./Viber: 0887 304 443   

http://www.cateringnova.com

   

Разгледайте нашите предложения на сайта ни:   http://www.novva.bg                    
https://www.facebook.com/NOVAcatering.bg                        

https://www.youtube.com/watch?v=f8F0rfwGkQE                    

 

Изпратете ни запитване на: info@novva.bg




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cateringnova
Категория: Бизнес
Прочетен: 7887
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930